S-au nascut in aceeasi zi si aceeasi maternitate. Au descoperit totul cand au devenit sot si sotie


Ultimul update: Vineri 06 Septembrie 2013 07:07
Data publicarii: Marti 03 Septembrie 2013 17:46
Categorie: Bizar
cuplu

Povestea de iubire dintre Stuart si Marlene Hinchliffe, din Marea Britanie, este una speciala. Cei doi s-au nascut in aceeasi zi si la aceeasi maternitate, iar anul acesta au sarbatorit 50 de ani de casnicie.

AICI PUTETI VEDEA IMAGINI CU STUART SI MARLENE.

Stuart marturiseste ca s-a indragostit de Marlene de cand avea 14 ani. Stateau in acelasi cartier, dar mergeau la scoli diferite. O vedea insa in fiecare zi din autobuzul care il ducea la scoala.

Din fericire pentru el, elevii ambelor scoli au participat cu totii la o activitate sportiva. Acolo, Stuart si-a facut curaj si a mers sa o invite la un suc. Au iesit o perioada impreuna, dupa care si-au pierdut de urma.

Dupa doi ani de zile, el a vazut-o intr-un magazin de incaltaminte si a mers la ea. Din acel moment nu s-au mai despartit niciodata. La 21 de ani s-au casatorit.

Atunci au si descoperit ca s-au nascut in aceeasi maternitate, dupa ce si-au vazut certificatele de nastere.

"Mamele noastre nu se cunosteau, dar noi cu siguranta ne-am auzit unul altuia plansetele", spune glumind Stuart.

"Avem doi copii si pot sa spun, chiar si dupa 50 de ani de casnicie, ca imi iubesc nebuneste sotia. Trebuie sa recunosc ca Marlene este responsabila pentru familia minunata pe care o avem. Vreau sa ii multumesc pentru ca m-a iubit si suportat in toti anii astia", a spus Stuart.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,

S-au casatorit la 58 de ani dupa ce au divortat. Cei doi au folosit aceleasi verighete
VIDEO PROTVPLUS.RO