O femeie din New York s-a sinucis dupa ce a pierdut custodia unei pisici maidaneze

Dată publicare: 26-02-2014 12:38
Dată actualizare: 01-03-2014 06:55


pisica

Clinica veterinara Gentle Hands, a doctoritei Shirley Koshi, a luat in custodie o pisica de pe strada. Dar o femeie care pretinde ca a avut grija de felina pana atunci a dat in judecata clinica, provocand o depresie severa medicului veterinar.
 

Gwen Jurmark sustine ca a hranit pisica, pe nume Karl, precum si alte feline din parcul Raoul Wallenerg. Nemultumita, femeia a dat in judecata medicul veterinar si a organizat chiar un protest impotrva clinicii, totul pentru a recupera motanul.

Un angajat al clinicii spune ca procesul, atacurile la persoana de pe internet si problemele financiare care au rezultat din aceasta situatie au adus-o pe medicul veterinar in pragul disperarii.

Doctorita, in varsta de 55 de ani si proprietara a clinicii, a fost gasita moarta in apartamentul ei din Upper East Side. Apropiatii sustin ca ar putea fi vorba de o sinucidere, scrie New York Daily News.

Problemele femeii au inceput in momentul in care a fost data in judecata de catre Gwen Jurmak, pentru ca a refuzat sa ii dea inapoi pisica. In momentul in care a fost preluat de catre clinica, motanul Karl traia in parc si era bolnav. In schimb, Jurmark, in varsta de 65 de ani, sustine ca a avut grija in tot acest timp de Karl, si ca motanul ii apartinea, chiar daca nu locuia cu ea.

Era agresata si hartuita de mai multe persoane, inclusiv de catre cea care a intentat plangerea”, a declarat John Sarcone, avocate doctoritei.

N-am zis niciun cuvant urat la adresa ei in public. Pur si simplu mi-am vrut pisica inapoi”, se apara Jurmak.

Medicul veterinar ar fi murit in urma unei supradoze, lasand in urma un bilet in care scria ca ii pare rau.
 

Sursa: nydailynews.com


VIDEO PROTVPLUS.RO