S-a pozat cu pestele urias prins in lac si s-a ingrozit cand a vazut ce era in spate: "Se vad ochi, dinti... un chip intreg"

Ultima actualizare: 25-05-2015 07:08
pescar

O silueta fantomatica a aparut in spatele unui pescar, in timp ce se poza cu captura lui impresionanta.

O figura terifianta se poate vedea foarte clar in spatele lui Wayne Foulkes, un pescar din Tara Galilor, care tine mandru in brate un crap de peste 17 kilograme, pe care tocmai il scosese din Lacul Ponciau, relateaza The Mirror.

A fost foarte multumit de captura lui, dar bucuria s-a transformat in uimire cand a vazut in poza chipul infricosator, portocaliu, din spate.

Paul Pemberton, un consilier local, spune ca de-a lungul timpului s-au legat foarte multe povesti infricosatoare de acest lac, asa ca poza pescarului le intareste localnicilor ideea ca zona ar fi bantuita.

"Am vazut fotografia si este autentica. Se vad ochi, dinti... un chip intreg in fundal. Stiu ca in lac s-au sinucis mai multe persoane si zona chiar are un trecut intunecat. Lacul este in mijlocul satului si totusi s-au intalmplat atatea nenorociri... Lumea a vorbit mereu ca locul ar fi bantuit, dar este prima data cand apare o fantoma", a mai spus Paul.

Localnicii spun ca vor sa contacteze un vanator de fantome, pentru ca acest incident le-a oferit suficiente dovezi ca zona este bantuita, iar lor le este teama sa mai circule noaptea pe strazi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO