Ce au vazut medicii dupa ce au deconectat de la aparate un tanar "mort". "E un caz unic"


Ultimul update: Sambata 15 Septembrie 2012 17:02
Data publicarii: Marti 24 Aprilie 2012 20:42
Categorie: Bizar
bolnav de e-coli

Incercarea disperata a unor parinti de a salva viata fiului lor a dus la un adevarat miracol, in fata caruia chiar si medicii au ramas fara cuvinte.

Steven Thorpe a suferit rani foarte grave, in urma unui accident de masina, cand avea numai 17 ani. Desi a fost operat de urgenta, a intrat in coma si medicii au declarat ca nu-si va reveni niciodata, fiind practic in moarte cerebrala.

Aparatele lor nu mai sesizau nicio activitate in creierul lui Steven, astfel incat i-au sfatuit pe parintii baiatului sa-i doneze organele, scrie The Sun.

S-a nascut cu inima in afara corpului. Povestea primului copil din lume care a supravietuit cu această malformatie – VIDEO

Desi cumplitul diagnostic fusese pus de patru medici diferiti, parintii lui Steven au cerut inca o opinie, iar doctorul chemat de ei a facut un alt test, care sugera ca exista totusi o activitate cerebrala.

Atunci, conducerea spitalului unde se afla baiatul a decis sa-l scoata din coma, sa vada daca sa putea respira fara aparate, iar tanarul i-a uimit pe toti. A fost externat dupa numai cinci saptamani si acum, la patru ani de la accident, duce o viata normala.

“Se intampla foarte rar ca un pacient cu rani asa de grave ca ale lui Steven sa supravietuiasca. Este un caz unic, recuperarea lui este incredibila", declara medicul Julia Piper, cea care a acceptat sa-i mai faca un test lui Steven, in ciuda diagnosticului sumbru.

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO