S-a dus la spital cu dureri cumplite de stomac, insa medicii s-au ingrozit. Ce au descoperit in abdomenul baiatului

09-01-2016 14:08


tanar indian

Un adolescent din India s-a dus la spital cu dureri groaznice in zona abdomenului, insa medicii au ramas socati cand au descoperit ce patise tanarul.

Narendra Kumar, in varsta de 18 ani, a ajuns la spital cu dureri groaznice de stomac. Acesta vomita, se plangea de dureri si slabise considerabil.

Dupa ce l-au examinat, doctorii au facut o descoperire socanta: tanarului ii crescuse in abdomen o masa de 2.5 kg de oase, par si dinti, care formasera un cordon ombilical in abdomen.

Diagsnoticul a fost "fetus in fetu", o anormalitate care se intampla de obicei in cazul femeilor insarcinate cu gemeni, cand un fetus traieste in celalalt fetust prin intermediul cordonului ombilical.

Medicii i-au spus baiatului ca parazitul a trait in organismul lui inca de cand s-a nascut. "Tehnic vorbind, fetusul traia in organismul baiatului si crestea datorita metabolismului tanarului. Anormalitatea nu a fost sesizata de parintii baiatului si nici medicii nu au stiut sa ii ofere diagnosticul la o varsta frageda, si de aceea s-a ajuns in situatia asta. Saracul de el, a fost chinuit ani intregi" au spus chirurgii care au reusit sa-l opereze.

Malformatia a fost scoasa dupa o operatie de trei ore, iar tanarul se afla acum in afara pericolului. 

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO