Ruleta ruseasca in varianta imbunatatita. Concurentii au o sansa din sapte sa fie electrocutati cu 10.000 de volti

Dată publicare: 13-02-2015 13:26
Dată actualizare: 16-02-2015 01:08


Russian roulette

Ruleta ruseasca a fost dusa la un alt nivel de un grup de barbati din orasul Perm. Acestia au inlocuit clasicul pistol cu gloante, cu unul care trimite 10.000 de volti in corpul ghinionistului.

La fel ca si traditionala ruleta ruseasca, acest joc este tot unul al norocului, sau ghinionului, in functie de cine vorbeste, potrivit Oddity Central. Taser-ul contine un singur cartus in magazia de sapte, astfel ca sansele ca unul dintre curajosi sa primeasca 10.000 de volti in corp sunt de una din sapte.

Cei care au avut ghinionul de a fi electrocutati au spus ca socul de 10.000 de volti este asemanator unei lovituri puternice in figura.

Citeste si: Un american a jucat "ruleta ruseasca" in fata iubitei pentru a o convinge ca aremele nu sunt periculoase. Ce a urmat

Daca cel electrocutat se simte in regula, inca un cartus este introdus in magazia armei, astfel ca sansele de a fi "impuscat" cresc. Desi tot nu este considerat un joc sigur, Perm este, cu siguranta, mai sigur decat clasica ruleta ruseasca.

Sursa: odditycentral.com


VIDEO PROTVPLUS.RO