Rochia purtata de o cantareata din Liban a scandalizat lumea araba. Amenintarile grave la adresa artistei

20-11-2014 08:56


Haifa Wehbe

Cantareata libaneza Haifa Wehbe a dat nastere unui scandal imens in lumea araba, dupa ce a aparut pe scena concursului Arab Star Academy purtand o rochie transparenta.

 

Peste doua milioane de persoane au urmarite live prestatia, iar mai multe clipuri au fost postate pe YouTube, potrivit BBC.

Majoritatea reactiilor din online au fost negative, ele venind de la femei din Egipt, Iordania sau Arabia Saudita, adica partea mai conservatoare a lumii arabe.

"Scandalos! Arta are limite, iar Haifa le-a incalcat", au spus oamenii pe internet.

Daca in Liban fustele scurte sunt ceva obisnuit, in tari precum Arabia Saudita femeile sunt imbracate din cap pana in picioare, in negru.

Un barbat a avut chiar si o amenintare dura la adresa Haifei. "Astfel de celebritati din lumea araba ar trebui sa faca cunostinta cu Statul Islamic", a scris barbatul pe Facebook.

Canalul egiptean de televiziune care a transmis emisiunea in direct si-a cerut scuze pentru felul in care cantareata s-a imbracat. Haifa Wehbe a afirmat, in apararea sa, ca rochia nu era atat de transparenta si ca de vina a fost lumina de pe scena.

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO