Remorca tinuta cu MANA din masina, pe o sosea din Romania. "Cum sa te depasesc, cand esti asa simpatic?"

Ultima actualizare: 09-06-2015 06:59
carut tras din masina

Talentul romanilor in materie de improvizatii nu are egal, chiar daca multe dintre acestea ii pun in situatii periculoase.

O demonstreaza si aceste imagini surprinse sambata chiar de corespondentul Pro TV Vitalie Cojocari la marginea Capitalei. In portbagajul unei masini in mers stau doi oameni care tin cu mana o remorca improvizata dintr-un carut de butelii. Nu se stie de ce nu au incercat sa-l bage in masina si de ce isi pun vietile in pericol astfel.

 

 

Aici trebuia sa fie o nedumerire politica, in legatura cu lupta surda, absurda si gaunoasa dintre PL si Platforma DA de la Chisinau. Dar e sambata si am zis sa va arat ce minunatii mai poti vedea pe drumurile din Romania. Asa ceva... Un nene din portbagaj imi facea cu mana la un moment dat sa-i depasesc. Cum sa te depasesc, cand esti asa simpatic si traiesti periculos? :)

Posted by Vitalie Cojocari on Saturday, June 6, 2015

 

„Asa ceva... Un nene din portbagaj imi facea cu mana la un moment dat sa-i depasesc. Cum sa te depasesc, cand esti asa simpatic si traiesti periculos?”, scrie autorul clipului pe Facebook

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO