"Profesoara cu beneficii" a ajuns in fata instantei de judecata. Ce au povestit doi elevi despre ea

Dată publicare: 21-09-2014 14:35
Dată actualizare: 24-09-2014 06:43


Brianne Altice

Doi elevi, noua capete de acuzare si si o "profesoara cu beneficii" - sunt elementele unui proces care atrage atentia presei din SUA.

O profesoara din Utah, acuzata deja ca a violat un elev de 16 ani, se va confrunta cu si mai multe acuzatii de viol dupa ce un al doilea elev a declarat ca a facut sex cu ea, relateaza New York Daily News.

Brianne Altice era vineri in boxa acuzatilor si, ca din senin, a aparut o a doua victima, care a numit-o "profesoara cu beneficii", a declarat un judecator din Farmington, care a precizat ca au mai fost adaugate 5 capete de acuzare fata de cele existente deja.

Altice va fi judecata acum pentru violuri, perversiuni si abuz sexual. Al doilea elev care a depus declaratie impotriva ei a spus ca au inceput o relatie sexuala anul trecut, in luna aprilie, si a durat pana in iunie. Elevul minor a spus ca, in prima faza, s-a sarutat cu profesoara in pauze, dar au ajuns foarte repede la sex.

Aceasta poveste a decurs dupa acelasi scenariu ca si in cazul primului elev. Acum anchetatorii fac verificari pentru a stabili daca au mai fost si alti elevi in aceasta situatie. In urma cu cateva luni, profesoara a fost arestata pentru viol, apoi concediata, dupa ce a fost descoperita prima aventura interzisa.

Sursa: New York Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO