Prin cate tragedii a trecut o femeie, inainte sa-si puna capat zilelor

Dată publicare: 27-10-2012 15:58
Dată actualizare: 30-10-2012 06:49


depresie

O mama disperata se sinucide dupa ce si-a pierdut 3 dintre copii, sotul si actualul partener de viata, in tragedii diferite.

Patricia Gibbs, in varsta de 67 de ani, a avut parte numai de evenimente nefericite in ultimii ani. James Ellis, fiul ei de 33 de ani, a murit intr-un accident de motocicleta in iunie, anul trecut. James era ultimul din cei trei copii ai femeii, dupa decesul celor doua fiice, Tracy si Catherine, in 1987, respectiv 1995, relateaza Daily Mail.


Dupa moartea lui James, femeia declara: “Nu te astepti sa iti ingropi copiii si lucrurile nu devin mai usoare in timp. James era tot ce-mi mai ramasese si acum nu mai e. Ma simt asa de singura. Mi-as fi dat cu drag viata ca sa i-o salvez pe a lui.”
 

Primul sot al femeii a murit intr-un accident de navigatie iar urmatorul partener a suferit un atac de cord.


Gibbs a fost gasita moarta de actualul sot, in casa ei. Acesta a declarant pentru politie ca familia era principala ei pasiune iar moartea ultimului copil a fost probabil picatura care a umplut paharul.

Ancheta a aratat ca femeia suferea de depresie si atacuri de panica, iar in seara respectiva consumase cidru si gin, lucru neobisnuit pentru ea. In biletul de adio lasat in urma, aceasta spune ca viata devenise mult prea grea si ca ii era dor de cei trei copii.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO