Primele arestari in cazul uciderii milionarului britanic. Cine sunt atacatorii si de ce au recurs la un asemenea gest

Dată publicare: 03-05-2017 18:27
Dată actualizare: 06-05-2017 07:23


Primele arestari in cazul uciderii milionarului britanic. Cine sunt atacatorii si de ce au recurs la un asemenea gest

Politia britanica a facut primele arestari in cazul milionarului ucis cu sange rece in patul in care se odihnea.

Guy Hedger, in varsta de 61 de ani, era Directorul de Marketing a unei faimoase firme de asigurari. Barbatul a fost omorat, duminica noaptea, in luxoasa sa casa din St. Ives, Dorset, Marea Britanie.

Cazul care a socat intreaga comunitate britanica este amplu investigat de politisti. Pana in acest moment, autoritatile au arestat trei persoane, dintre care doi barbati si o femeie, originari din Bournemouth, Marea Britanie.

Milionarul filantrop a fost ucis cu sange rece in timp ce dormea in noaptea de 30 aprilie.

Politistii sustin ca barbatul ar fi fost ucis de hotii care au intrat prin efractie cu scopul de-al jefui pe milionar.

Milionarul Guy Hedger locuia impreuna cu partenerul sau civil, in varsta de 48 de ani, martor la intreaga scena cand sotul sau a fost impuscat in cap de catre unul dintre hoti. Partenerul milionarului sustine ca hotii au fost ademeniti de bijuteriile, ceasurile si banii pe care milionarul obisnuia sa le tina in casa.

Jaful s-a produs la ora 3:00 in noapte, atunci cand sotii se odihneau in casa lor de 1 milion de lire, situata in Saint Ives.
Politia a facut primele arestari in acest caz. Principalul suspect a fost arestat, fiind vorba despre un barbat, de 41 de ani, sub suspiciunea de crima si jaf. Impreuna cu acesta, au mai fost arestati un barbat si o femeie, de 44 de ani respectiv 40 de ani, fiind acuzati de conspiratie la crima si jaf. Toti cei trei inculpati sunt chestionati, in aceste momente, de catre detectivi.

Cercetarile continua in acest caz, intrucat politistii considera ca cei trei nu ar fi singurii care au participat la uciderea milionarului."Noi muncim neobositi in acest caz, iar investigatia continua chiar daca cei trei au fost arestati", sustine Inspectorul Kevin Connolly.

Politistii sustin ca intreaga operatiune a fost premeditata intrucat hotii au stins toate luminile stradale intre orele 1:00-05:30 noaptea.

Toti cei care l-au cunoscut pe Guy Hedger regreta moartea sa. "Guy a fost un partener, sot, frate si unchi iubitor si milos, carea a trait o viata plina, imbunatatind vietile altora", a fost declaratie membrilor familiei.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO