Prea sexy ca sa fie profesoara. Angajata unui liceu, concediata pentru pozele facute acum 17 ani

Dată publicare: 08-10-2012 11:14
Dată actualizare: 05-11-2012 23:51


Tiffany Webb

O femeie de 37 de ani, cu o cariera didactica impecabila si care in ultimii ani a fost consiliera la un liceu renumit, a fost concediata, dupa ce superiorii au vazut fotografiile facute in urma cu multi ani, cand a fost model.

Tiffany Webb a fost un cadru didactic respectat in scolile publice din New York, iar in ultimii ani a fost promovata in functia de consiliera la Liceul Murry Bergtraum din Manhattan.

Tanara a fost model intre varstele de 18 si 20 de ani, cand a facut prezentari si pentru firme de lenjerie intima. Cand a renuntat la aceasta cariera, Tiffany a cerut ca niciuna din fotografiile ei sa nu mai fie utilizata. Cu toate acestea, recent, ele au aparut pe diverse site-uri.

Cand a fost angajata ca profesoara, Tiffany Webb si-a instiintat superiorii ca a fost model, dar cu toate acestea si in ciuda faptului ca in toata cariera a obtinut calificative foarte bune, ea a fost de doua cercetata disciplinar.

Anul trecut, in luna decembrie, chiar inainte sa incaseze salariul anual de 84.200 de dolari, Tiffany Webb a fost concediata. Membrii Departamentului de Educatie au spus, dupa ce au vazut cateva fotografii aparute pe internet, ca “imaginiile ar putea sa distraga atentia adolescentilor si ca angajata ar putea sa nu-si mai indeplineasca atributiile in mod corespunzator”.

Acum, Tiffany Webb a dat in judecata Departamentul de Educatie din Statele Unite pentru discriminare. “Sunt foarte dedicata din punct de vedere profesional. Mi-am facut bine meseria, iar elevii si parintii lor au avut incredere in mine”, a spus tanara.

Avocatul ei sustine ca unele din fotografiile aparute fara autorizatie pe internet au fost modificate, chipul ei fiind adaugat altui trup.

Sursa: New York Post


VIDEO PROTVPLUS.RO