"Pozele astea nu pot fi adevarate!" Cum s-a fotografiat un adolescent care se lauda cu bogatia lui

Dată publicare: 08-07-2013 20:27
Dată actualizare: 11-07-2013 06:57


Lavish P, tanar bogat, dolari in cutie de iPad

Mai multe fotografii publicate pe Instagram de un adolescent american au atras zeci de mii de fani, dar si reactii dure din partea utilizatorilor, care nu cred ca imaginile pot fi reale.

Tanarul care publica sub numele Lavish P are 17 ani si locuieste in San Francisco.

El se lauda ca este extrem de bogat si, ca sa arate asta, a publicat pe Instagram poze in care se "scalda" in teancuri de dolari.

Are deja 60.000 de fani pe Instagram si 20.000 de Twitter, desi unii utilizatori nu cred ca viata lui este reala, banuind ca de fapt tanarul este un trol, care se distreaza pacalindu-i.

Adolescentul isi prezinta pe retelele de socializare “problemele” cu care se confrunta in viata de zi cu zi: si-a prins parul de pe brat intr-un Rolex sau nu a putut citi meniul la un restaurant de 5 stele, din cauza luminii slabe.

In plus, el se plange ca are o casa atat de mare incat internetul wireless nu poate acoperi toate camerele.

Printre pasiunile sale se numara jocul de polo si golf si vorbeste despre el intr-un stil ciudat, la persoana a III-a: “Economiile tale de o viata sunt doar maruntis pentru el”.

Printre excentricitatile sale se numara folosirea toaletei numai dupa ce bazinul de WC este umplut cu apa minerala.

Tanarul spune ca se lauda cu bogatia lui ca sa arate “taranilor” ce inseamna adevaratul lux.

Printre acesti “tarani” saraci se numara, in opinia lui, chiar si vedete precum Kim Kardashian, careia i-a scris un mesaj jignitor pe Twitter.

In timpul liber, Lavish se distreaza oferind bani fanilor sau agatandu-i de baloane cu heliu si privindu-le cum dispar spre cer.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO