Blestemate din nastere sa nu fie privite ca oameni.Povestea tulburatoare din spatele acestor imagini

Dată publicare: 09-02-2012 08:25
Dată actualizare: 31-08-2012 04:55


surorile varcolac

Este una din cele mai rare afectiuni medicale din lume, de care sufera doar un om dintr-un milliard. Totusi, printr-o incredibila farsa a soartei, trei persoane dintr-o familie sufera de aceasta boala.

Trei surori care locuiesc intr-un sat din centrul Indiei sufera de boala bizara cunoscuta sub numele de sindromul varcolac (hypertrichosis universalis). Cele trei fete sunt acoperite din cap pana in picioare cu par des si gros.

Surorile, care au 16, 18 si 23 de ani, au mostenit boala de la tatal lor.

Toate lupta sa-si tina boala sub control cu creme si spera ca intr-o buna zi vor putea sa-si permita un tratament cu laser care sa le scape de parul in exces.

In ciuda afectiunii din cauza careia sunt marginalizate, cele trei surori viseaza la ziua in care se vor casatori.

Hypertrichosis universalis este o mutatie genetica care provoaca aparitia parului in zone in care nu creste de obicei, cum ar fi pleoapele sau ceafa.

Mama celor trei, Anita Sambhaji Raut, are in total sase fiice. Afectiunea a fost transmisa de la tata, cu care Anita a fost obligata sa se casatoreasca pe cand avea 12 ani. Pentru ca a fost o casatorie aranjata, Anita nu si-a vazut sotul pana in ziua nuntii si nu a stiut de afectiunea bizara pe care acesta o avea.

Anita este acum disperata sa gaseasca o solutie pentru fiicele ei, pentru ca acestea sa poarta duce o viata normala.

Cele trei surori nu ies din casa, iar cea mare nu-si poate gasi o slujba pentru ca toata lumea o respinge.

Singura solutie pentru cele trei surori ar fi operatia cu laserul, care costa in jur de 6.000 de euro de persoana. Suma este, insa, imposibil de procurat de catre familie.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO