Povestea criminalului comparat cu Dexter. "Daca nu voi fi executat, voi ucide din nou infractori"

Dată publicare: 16-01-2013 15:05
Dată actualizare: 19-01-2013 07:05


Robert Gleason

Robert Gleason este un american care asteapta sa fie electrocutat pentru crimele sale. Ceea ce uimeste la el insa este faptul ca de-a lungul vietii a ucis numai infractori, sau cel putin asa sustine el.

Robert Gleason, in varsta de 42 de ani, s-a nascut in statul Massachusetts si a absolvit o scoala de arte din Carolina de Nord.

Dupa aceea, barbatul si-a deschis un salon de tatuaje si a dus pentru o perioada scurta o viata linistita, insa apoi a inceput sa bea foarte mult, sa consume droguri si a comis un jaf armat la o banca, pentru care a fost arestat.

In timp ce isi astepta sentinta in inchisoare, Robert a ucis doi detinuti, care erau condamnati pentru crima si pentru furt.

Intrebat de anchetatori de ce a facut acest lucru, barbatul spune ca a ucide pentru el este la fel de usor ca legatul siretului sau ca bautul unei beri.

De asemenea, Robert le-a mai spus ca a ucis alte zeci de persoane, insa toate erau criminali, motiv pentru care a fost asemanat de unii oameni cu personajul "Dexter", dintr-un cunoscut serial de televiziune.

"Nu spun ca sunt o persoana buna pentru ca am omorat criminali, insa nu am luat niciodata viata cuiva nevinovat. Am ucis doar oameni care aveau acelasi stil de viata ca al meu, astfel de lucruri se mai intampla", a mai adaugat Robert.

Condamnat la moarte in 2010 pentru crimele sale, barbatul spune ca numai asa se va opri din ucis.

"De ce sa prelungesc acest lucru? Rezultatul final va fi acelasi. Nu ma deranejaza ca o sa mor, stiam ca o sa mi se intample asta", mai marturiseste acesta.

Robert a fost pus sa aleaga intre scaunul electric si injectia letala, iar acesta a cerut sa fie electrocutat. Acest lucru se va intampla in ziua de miercuri, la ora 21, ora Americii.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO