Povestea care a emotionat un continent. Si-au jurat iubire vesnica si au murit in aceeasi zi, dupa 63 de ani de casnicie

Ultima actualizare: 19-07-2014 07:20
verighete

In 1951 Bob si Barbara Pettis si-au facut juramantul de a se iubi "pana cand moartea ii va desparti". Si, mai surprinzator, nu l-au incalcat niciodata.

Barbara, in varsta de 82 de ani, a murit in ziua de 30 iunie intr-un centru de ingrijire din Oklahoma, dupa doi ani in care s-a luptat cu problemele de sanatate. Bob, in varsta de 85 de ani, care fusese internat cu diagnosticul pneumonie, a incetat din viata dupa numai cateva ore, scrie huffingtonpost.com.

"Nu cred in conincidente si nu i-am spus tatalui meu ca mama a murit", a spus Clay Pettis, fiul celor doi, care a adaugat ca nu l-a suprins deloc ca parintii lui au decedat in aceeasi zi.

Bob si Barbara erau profesori si chiar daca au dus o viata simpla, au trait-o din plin, povesteste fiul acestora. Iar mariajul lor, care s-a intins pe durata a 63 de ani este dovada dragostei pe care si-au puratat-o.

"Nu erau dragastosi unul cu altul, insa in vocile lor, in felul prin care se uitau unul la celalalt, puteai sa vezi dragostea pe care si-o purtau. Nu lucrurile simple", a mai spus Pettis.

Bob si Barbara au avut trei copii, 11 nepoti si cinci stranepoti.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO