Povestea a doi britanici care s-au indragostit inainte de a se vedea. "Stiam ca voi fi sotia lui, chiar daca nu il cunosteam"

07-05-2017 16:44


S-au indragostit fara sa se cunoasca

Brie Elizabeth, in varsta de 28 de ani, a facut ocolul lumii pentru a-si cauta jumatatea.

Brie si-a petrecut copilaria intr-un sat din Marea Britanie, care face sa fie foarte aproape de locul de bastina al logodnicului ei. Chiar daca au fost tot timpul aproape, cei doi s-au cunsoscut tarziu.

Brie a fost cea care l-a vazut prima pe Matt, care dupa ani i-a devenit logodnic.

Pe cand avea 16 ani, Brie a fost cucerita de Matt,care atunci nici macar nu o observase.

"L-am vazut pe Matthew cand se plimba pe coridorul scolii. Avea acei ochi albastri si o geaca din piele. El nu stia cine sunt, insa pentru micuta Brie el ramanea iubirea ei neimplinita al carui nume ramanea un secret", isi aminteste femeia. Chiar daca cei doi aveau sa se cunoasca dupa mai multi ani, Brie nu a incetat sa-l iubeasca, iar pentru ca nu ii stia numele, a preferat sa-l numeasca "tipul slab si necunoscut".

Femeia nu a avut niciodata curajul de-al aborda, cu toate ca se simtea foarte atrasa de el: "El era precum un vis. Nu il vedeam foarte des, insa atunci cand il vedem inima imi sarea din piept. Ii spuneam mereu universului ca mi-as dori sa-l cunosc, insa acest lucru nu s-a intamplat pe atunci cand ne aflam inca in scoala", isi aminteste Brie.

Dupa terminarea liceului, Brie s-a inscris la o scoala de teatru din Londra, insa distanta nu a facut-o sa-si uite prima iubire. Brie a avut ocazia sa apara intr-una dintre emisiunile celebre, iar apatitia sa pe micul ecran l-a surprins pe Matthew, care era student la Grafica si Design.

Surprins de aparitia femeii la televizor, Matthew si-a amintit-o pe timida Brie si a cautat-o pe o retea de socializare.

Cei doi au inceput sa vorbeasca pe Internet, dar fara sa se intalneasca in realitate. "Am incercat ani buni sa ne cunoastem, insa de fiecare data ne trimiteam mesaje private atunci era ziua unuia dintre noi sau purtam scurte discutii stanjenitoare. Ne-am propus sa ne vedem in Vietnam, dupa la Londra, insa niciodata nu a functionat - si marea parte pentru ca eram eu foarte emotionata."

Intr-un final cei doi indragostiti si-au facut curaj si au stabilit sa se intalneasca pe 22 martie 2014.

Intr-una dintre zile, nerabdatoare sa-l cunoasca, Brie a decis sa-i faca o surpriza. Pe atunci cei doi locuiau in colturi diferite ale lumii - Brie locuia in Los Angeles, in timp ce Matt lucra ca antrenor si model in Australia.

"La un moment dat am trecut de la mesajele pe Whatsapp la vorbitul la telefon, dupa care ne vedeam pe Skype, iar mai apoi nu scriam scrisori de dragoste. Dupa patru luni, mi-am luat inima in dinti si am rezervat un zbor de la Los Angeles la Sidney", se confeseaza Bria.

Cei doi au ramas muti de uimire atunci cand s-au vazut pentru prima data. "Ne-am cunoscut in terminalul Aeroportului din Sidney. Prima noastra intalnire, prima noastra imbratisare, primul nostru sarut, totul s-a inamplat acolo", marturiseste cu emotie femeia.

Brie recunoaste ca a fost o nebunie sa zboare atatia zeci de kilometri pentru a ajunge sa-l cunoasca, insa iubirea fata de el a fost mai puternica."Prietena mea cea mai buna mi-a spus ca sunt nebuna sa traversez lumea pentru a cunoaste un barbat pe care nu il cunoascusem niciodata, insa nu i-am putut spune ce simt. Am stiut din primul moment ca ma voi marita cu el, chiar daca nu ne cunoscusem si nu eram speriata sa le spun asta oamenilor din jurul meu", sustine Brie.

Dupa ce s-au intalnit, cei doi sunt de nedespartit, iar dupa trei ani de relatie au hotarat sa se casatoreasca.

Momemtul cererii in casatorie este unul special, petrecandu-se in acelasi loc unde s-au si cunoascut. "Ne intoarceam dintr-o vacanta din Singapore in Sidney si ne reaminteam de momentul in care ne-am cunoascut. Am ajuns in terminalul aeroporului si eram numai noi doi.El m-a cerut in casatorie exact in locul acela. Incercata de milioane de emotii i-am raspuns: Da, vreau!"

In prezent, cei doi indragositi se bucura de o vacanta in Singapore si isi organizeaza nunta.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO