Patru adolescenti din Chicago au rapit si torturat un baiat cu probleme psihice. Agresiunea a fost transmisa live pe Facebook

Dată publicare: 05-01-2017 11:32
Dată actualizare: 08-01-2017 07:13


victima

Un atac violent si barbar, comis asupra unui baiat cu probleme psihice, a avut loc in Chicago. Faptasii sunt patru adolescenti, care au filmat intreaga scena live pe Facebook.

Atacul a avut loc marti seara. Agresorii l-au rapit pe baiat, i-au rupt hainele, l-au legat, lovit si si-au batut joc de el. Imaginile au fost transmise live de pe contul de Facebook al lui Brittany Herring, dar au fost sterse ulterior de catre reteaua de socializare. In clip se vad si cateva sticle de alcool, iar cineva este auzit strigand injurii la adresa lui Donald Trump si a persoanelor albe, relateaza Metro.

Politia locala a declarat ca doi baieti si doua fete se afla in arest, cu toate ca deocamdata nu a fost facuta o plangere oficiala. Anchetatorii nu se pot pronunta inca daca acesta a fost un atac rasist. Ramane sa determinam daca acest atac a fost facut cu buna stiinta sau este un gest stupid si teribilist. a declarat un oficial al politiei.

 

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO