Pare a fi doar o casa parasita, dar ce se intampla pe veranda le da fiori trecatorilor - FOTO

23-11-2014 15:00


casa2

O casa istorica din orasul New Hamburg, SUA, atrage sute de turisti datorita misterului care o inconjoara.

In fiecare zi, pe veranda casei John Lawson, denumita dupa arhitectul care a proiectat-o, apar manechine imbracate in haine specifice secolului trecut, insa numarul lor si pozitiile in care sun asezate difera de la o zi la alta. Locuitorii orasului spun ca nu au vazut niciodata pe nimeni in preajma casei si ca multora le este teama sa se apropie din cauza zvonurilor cum ca locuinta ar fi bantuita.

"Nici vorba", spun scepticii care sunt convinsi ca manechinele sunt asezate zilnic de cineva, pentru a transmite un mesaj sau chiar pentru a speria trecatorii.

Cei care au locuit toata viata in New Hamburg vorbesc despre un accident din anul 1871, cand un tren a deraiat la numai 200 de metri de casa John Lawson si a omorat pe loc 22 de persoane. Manechinele ar fi pozitionate mereu cu fata spre locul unde a avut loc tragicul accident.

Cert este ca misterul din jurul casei a inceput sa atraga turisti dornici de senzatii tari sau aventurieri hotarati sa-l demascheze pe cel care asaza zilnic manechinele pe veranda.

Sursa: Viral Nova

Tags: casa, mister,

VIDEO PROTVPLUS.RO