O tanara a evadat dintr-o sectie de politie din Sydney. Comentariul lasat pe Facebook care i-a adus 64.000 de like-uri

Dată publicare: 30-08-2016 11:42
Dată actualizare: 02-09-2016 07:13


Amy Sharp

Vineri noaptea, in jurul orei trei, Amy Sharp, o adolescenta in varsta de 18 ani, a evadat din celula unei sectii de politie din Sydney. Incidentul a fost relatat de mass media locale, care au postat stirea si pe Facebook, alaturi de doua poze cu fugara.

De indata ce gardienii au constatat evadarea lui Amy, Politia a trimis un comunicat de presa prin care ii alerta pe cetateni. Acesta era insotit de doua poze care o infatisau pe tanara obosita, acoperita cu o patura rosie si cu o expresie pierduta, relateaza The Guardian.

Stirea, impreuna cu pozele, au ajuns si pe Facebook. La scurt timp, Amy Sharp a lasat un comentariu de pe contul sau in care ii ruga pe jurnalistii de la 7 News Sydney sa foloseasca o poza in care ea arata mai bine.

"Puteti folosi poza asta, va rog si multumesc.
Cu respect,
Amy Sharp xx"

Raspunsul, care avea atasata si o fotografie, era insotit de un emoticon ingeras si a strans nu mai putin de 64.000 de like-uri din partea internautilor.

In ciuda reactiei pozitive de pe Facebook, jurnalistii de la postul de stiri nu au fost prea impresionati de remarca fetei si au continuat sa foloseasca in stirile ce au urmat imaginile date de politie.

Amy a fost arestata sambata, putin dupa miezul noptii, nu departe de locul din care evadase si in aceeasi zi a ajuns in fata unui judecator.


 

Sursa: The Guardian


VIDEO PROTVPLUS.RO