O stire falsa i-a distrus viata. Drama prin care a trecut acest model din Taiwan dupa ce a devenit meme pe internet

Dată publicare: 06-12-2015 13:19
Dată actualizare: 09-12-2015 07:41


model Taiwan

O poza cu modelul Heidi Yeh a devenit virala dupa ce internautii au folosit-o pentru a sublinia ca efectele operatiilor estetice iti schimba infatisarea, insa nu se genele, iar copiii vor fi urati.

Femeia a pozat impreuna cu un barbat si trei copii pentru o reclama menita sa apara intr-o clinica de chirurgie plastica, fara sa stie cum va fi folosita imaginea. Din pacate pentru ea, poza a devenit virala pe internet cu mesajul urmator: "Singura ta grija dupa o operatie estetica este explicatia pe care va trebui sa o dai copiilor.”

Cu alte cuvinte, se sugera ca ea si "sotul ei" au reusit, cu ajutorul cutitului, sa isi infrumuseteze chipul, insa copii au iesit urati. Toate acestea in ciuda faptului ca ea, in realitate, nu isi facuse nicio operatie estetica si nici nu avea copii.

Mai mult, falsa reclama a fost luata de buna si transmisa ca stire in toata lumea, cu mici “inflorituri”: scenariul viral sustinea ca sotul ei (in realitate modelul alaturi de care a pozat) ar fi dat-o in judecata pentru faptul ca cei trei copii sunt urati si ca femeia l-ar fi pacalit cu aspectul fizic imbunatatit de operatiile estetice.

Heidi a declarat intr-un interviu acordat BBC ca, dupa ce imaginea a ajuns in presa, cariera ei de model a avut de suferit si cere acum despagubiri in valoare de 154.000 dolari.
 

Sursa: Business Insider


VIDEO PROTVPLUS.RO