O profesoara le-a aplicat banda adeziva peste gura copiilor, din cauza ca acestia ar fi chicotit prea mult

05-03-2014 19:42


sala de clasa

Profesoara de arta si limba spaniola, Priscilla Davo Artega, le inchidea, la propriu, gura copiilor care o deranjau in timpul orelor. Parintii s-au plans ca unii copii au sangerat cand le-a fost indepartata banda de scotch de pe gura.

O profesoara e scoala primara, din Marea Britanie, a fost suspendata dupa un tratament ciudat aplicat propriilor elevi, care nu aveau mai mult de zece ani.

Priscilla Davo Ortega, de 27 de ani, i-ar fi aliniat pe cei 20 de elevi care participau la cursurile sale de arta si ar fi inceput sa le aplice mai multe benzi de scotch peste gura, pentru ca erau prea galagiosi.

Potrivit parintilor, unii copii au incercat sa isi dea jos benzile adezive, pentru ca le era greu sa respire, insa profesoara a intervenit si le-a aplicat altele. Elevii s-au ales cu rani sangerande cand au incercat sa isi indeparteze benzile si multi dintre ei spun ca le e frica sa se mai intoarca la scoala, scrie Daily Mail.

Parintii au aflat ce se intampla la scoala in momentul in care copii s-au intors acasa, de la ore si le-au povestit despre tratamentul la care au fost supusi. Acestia au povestit ca profesoara se suparase pentru ca ar fi chicotit prea mult in timp ce se jucau.

Am fost absolut dezgustata cand fetita mea mi-a povestit despre ce i-a facut profesoara. Am cerut sa vorbesc cu directorul si i-am spus ca nu am de gand, sub nicio forma, sa imi mai las copilul sa participe la cursurile ei, pana nu se lamuresc lucrurile. Nu am vrut sa vorbesc eu insami cu ea, pentru ca mi-a fost teama ca o sa-mi pierd controlul si o sa ii dau o palma”, spune Lisa Duffield, unul dintre parinti.

Profesoarei i s-a interzis sa mai predea la scoala din Somerset, Anglia, pana la incheierea anchetei.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO