O fotografie imposibil de uitat. Ce s-a intamplat in fata unui spital cu o viitoare mama. FOTO

Dată publicare: 28-05-2013 17:01
Dată actualizare: 31-05-2013 00:44


sarcina

Amy Beth Cavaretta din Florida nu va uita prea curand ziua in care a adus pe lume cel de-al doilea copil. Totul s-a petrecut chiar in fata spitalului unde urma sa nasca.

Amy este foto-jurnalist la Sun Sentinel. Ea a povestit unei prietene care isi castiga existenta din fotografie ca prima nastere a fost rapida si fara prea multa durere.

Emily Robinson a decis sa ii stea alaturi de dimineata pana seara, in speranta ca va reusi sa surprinda momentul nasterii.

"Nu m-am gandit nicio secunda ca voi naste pe trotuar. Cand am ajuns in fata spitalului, nu eram deloc panicata si nici nu ne gandeam ca bebelusul avea sa vina in doar cateva secunde. Moasa ne astepta jos, a fost o coincidenta fericita. Nu am apucat bine sa ma prind de perete ca am simtit ca vine", a povestit Amy.

Femeia a povestit pentru Huffington Post ca moasa a tinut de capul copilului acum, intre picioarele ei, pana cand sotul a venit cu un scaun cu rotile.

"S-a intamplat ca intr-un film. S-a petrecut foarte repede, dar am fost calma, nu am simtit durere. Le-am zis sa aduca o patura pentru bebelus", a mai spus Amy.

Toate fotografiile care au surprins perfect momentul nasterii pot fi vazute pe blogul lui Emily Robinson, emilyrobinsonphoto.wordpress.com

Sursa: huffingtonpost.com

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO