O fetita inecata a revenit miraculos la viata, dupa ce inima ei a stat timp de 12 minute

Dată publicare: 22-09-2015 10:05
Dată actualizare: 25-09-2015 07:02


Alise Nipper

Familia unei fetite de 3 ani a vorbit pentru prima data despre recuperarea miraculoasa a fiicei lor, care a revenit la viata dupa ce s-a inecat.

Alise Nipper era impreuna cu parintii la o petrecere, iar la un moment dat a fost descoperita in stare de inconstienta, in piscina. Mama, Jamie, a scos din apa "trupul albastru si lipsit de viata" al fetitei si a incercat cu disperare sa-l readuca la viata. Alise a ramas inerta, insa mama ei nu a renuntat si dupa 12 minute de manevre de resuscitare, Jamie a simtit o bataie a inimii, relateaza The Sun.

Jamie a spus ca a pierdut-o din vedere pe fetita ei doar cateva momente si nu stie cum a ajuns in piscina. Impreuna cu o prietena, care este asistenta medicala, i-a acordat primul ajutor, pana la sosirea ambulantei, desi aceasta i-a spus ca Alise era deja moarta si nu se mai putea face nimic pentru ea.

Dupa 12 minute, a simtit prima bataie a inimii, apoi fetita a fost dusa la spital, in stare foarte grava. Medicii i-au spus femeii ca accidentul i-a afectat creierul si trupul, dar dupa sase zile aceasta si-a revenit miraculos. Dupa doua saptamani, Alise a fost externata.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO