O femeie se afla intr-un restaurant si a auzit de la masa alaturata jigniri la adresa comunitatii gay. De ce le-a platit nota


Ultimul update: Joi 24 Noiembrie 2016 07:04
Data publicarii: Luni 21 Noiembrie 2016 09:40
Categorie: Bizar
natalie woods

O tanara din SUA, care se afla intr-un restaurant din Texas, a auzit remarci negative la adresa homosexualilor si a facut un gest inedit pentru acea familie.

Natalie Woodie, care se identifica drept o persoana cu inclinatii homosexual, se afla intr-un restaurant din Addison, Texas, cand i-a auzit pe membrii unei familii cum sustineau ca erau “dezgustati” de nepotul lor “lliberal” care dezvaluise ca era gay, conform The Sun

Se pare ca rudele acelui baiat ar fi spus ca o sa se roage lui Iisus pentru a-l “vindeca”.

Totusi, in loc sa-i confrunte, Natalie le-a platit nota de 49 de dolari si le-a scris un mesaj foarte patrunzator: “Sarbatori fericite din partea unei persoane foarte gay si foarte liberala care a stat la masa alaturata. Iisus m-a facut in modul acesta. P. S: fiti toleranti cu cei din familia voastra.”

O fotografie cu mesajul de pe chitanta a fost postata pe Facebook si a strans aproape 2 milioane de redistribuiri.

Natalie a declarat pentru publicatia Revelist: “Stiu cum e sa fii umilit, discriminat sau ca familia ta sa nu vrea sa-si petreaca sarbatorile alaturi de tine”.

Femeia, care militeaza pentru drepturile LGTBQ din Denton, a primit foarte multe incurajari si sprijin pentru gestul pe care l-a facut.

Ea le-a mai spus celor de la Higginton Post: “E timpul pentru mine si cei asemenea mie sa ne aparam unul pe altul, sa protejam minoritatile, pe toti oamenii, indifferent de rasa sau religie. Stiu ca nu le-am schimbat perceptia celor de la masa, chiar nu cred asta, dar tot ce conteaza sunt gesturile mici”.
 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO