O femeie s-a intors din morti chiar inainte de autopsie, dupa trei zile petrecute in morga


Ultimul update: Marti 01 Ianuarie 2013 06:41
Sursa: The Siberian Times
Data publicarii: Sambata 29 Decembrie 2012 21:28
Categorie: Bizar
Lyudmila Steblitskaya

O femeie de 61 de ani din Rusia s-a trezit din morti de doua ori si chiar a supravietuit dupa ce a petrecut trei zile intr-un frigider din morga.

Femeia, Lyudmila Steblitskaya, a fost declarata moarta de medici de doua ori, dar de fiecare data s-a intors la viata, prima data chiar cu cateva minute inainte de autopsie, potrivit The Siberian Times.

Obiceiul straniu al acestei femei de a invia din morti i-a speriat cumplit pe membrii familiei, dar si pe doctori, care o considera a fi un caz extrem de dificil, pe buna dreptate.

Lyudmila Steblitskaya si-a speriat familia si medicii prima data in noiembrie 2011 si a doua oara in urma cu doua luni.
Anul trecut, ea a fost internata la Spitalul Regional Tomsk pentru ca se simtea rau. Fiica ei, Anastasia, a sunat la spital intr-o zi de vineri sa vada cum se simte, iar medicii au informat-o ca mama ei murise.

Devastata, femeia a inceput sa pregateasca inmormantarea si a imprastiat rudelor vestea trista. A cheltuit 60.0000 de ruble (aproximativ 1.700 de euro) pentru sicriu, loc pentru mormant, flori si parastas, programand ceremonia de inmormantare pentru ziua de luni.

In ziua respectiva, s-a dus la spital ca sa ridice trupul neinsufletit al mamei, iar medicii i-au spus ca trebuia sa mai astepte cateva ore pentru autopsie. Chiar inainte de procedura, Lyudmila Steblitskaya s-a trezit, lasandu-i pe medici muti de uimire.

Fiica ei, care intrase in morga ca sa-si vada mama a asistat la o scena de groaza; aceasta incepuse sa tipe, in timp ce incerca sa se elibereze din sacul pentru cadavre.

Anastasia a fost fericita de deznodamantul povestii, dar s-a aflat intr-o postura delicata cand a trebuit sa anuleze inmormantarea, iar toate rudele au crezut ca face o gluma macabra.

In luna octombrie a acestui an, Lyudmila, care are probleme cu inima, a avut o a doua “moarte aparenta” in timpul unei spitalizari, medicii i-au declarat inca o data decesul, insa de aceasta data a revenit la viata dupa numai cateva ore.

FULLSCREEN
O femeie s-a intors din morti chiar inainte de autopsie, dupa trei zile petrecute in morga
  • /

Sursa: The Siberian Times

Tags: decese, rusia,

VIDEO PROTVPLUS.RO