O femeie din SUA a primit un buchet de trandafiri de la sotul decedat. Cand a sunat la florarie, a avut o adevarata surpriza

Ultima actualizare: 20-02-2015 07:10

Un gest de dragoste demn de filmele romantice de la Hollywood i-a adus o bucurie unei vaduve din Statele Unite.

Ea a primit de Ziua Indragostitilor un buchet de trandafiri colorati, iar destinatarul era chiar sotul ce ii murise de curand. Initial, a crezut ca gestul a fost facut de copiii ei, care au vrut sa o inveleleasca dupa pierderea suferita.

Cand a sunat la florarie a avut o surpriza. A aflat ca inainte sa moara, sotul ei a aranjat ca ea sa primeasca un buchet de flori in fiecare an, de 14 februarie, pentru a-si aminti de cat de mult a iubit-o. Shelly Golay, vaduva: "Era un om minunat, care stia sa iubeasca dincolo de orice granite."

Citeste si: Povestea celor mai ravnite flori din lume. Un singur fir costa mai mult decat cel mai vestit tablou al lui Rembrandt

Shelly indura cu greu pierderea sotului ei, Jim, rapus recent de un cancer la creier. De Ziua Indragostitilor, pentru cateva momente vaduva a uitat de durere, cand a primit un buchet de tradafiri, insotit de cateva cuvinte de dragoste si semnat chiar de Jim. Shelly Golay, vaduva: "M-am gandit la inceput ca buchetul a fost trimis de copiii mei."

Pentru confirmare a decis sa sune la florarie. Insa explicatia primita a lasat-o fara cuvinte: sotul ei a aranjat ca ea sa primeasca in fiecare an de acum incolo, de Ziua Indragostilor. Jessie Row, vanzatoare: "Ne-a sunat si a stabilit totul inainte sa moara. De Ziua Indragostitilor, ii vom trimite cate un buchet din florile ei preferate, tradafiri in mai multe culori."

Florile ii vor aminti de clipele frumoase, spune Shelly, care a decis sa pastreze drept amintire buchetul primit anul acesta. Shelly Golay, vaduva: "A fost genul de iubire adevarata, pe care nu o gasesti foarte des, o povste de dragoste de poveste, cu printi si printese. Si desi nu am avut parte de finalul de basm, totul a fost minunat."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO