O femeie din Chile sustine ca a fost trantita la pamant de o fantoma si are imagini care ar demonstra totul. VIDEO

Dată publicare: 30-01-2015 16:37
Dată actualizare: 02-02-2015 07:09


Fantoma

O femeie din Chile a ajuns la spital dupa ce a cazut din picioare in fata receptiei din biroul avocatului ei. Potrivit victimei insa, nu neindemanarea ei a fost de vina, ci o... fantoma.

Cecilia Carrasco, in varsta de 34 de ani, din Chile, sustine ca a simtit cum cineva - sau mai degraba ceva - o impinge in timp ce trecea pe langa receptia din biroul avocatului. Intrega scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere aflate in sediu.

Acum, Cecilia spune ca ii este frica sa isi mai paraseasca casa: "M-am lovit tare de podea si a trebuit sa fiu dusa la spital intr-o ambulanta. (...) Nu am vazut pe nimeni in fata mea, in timp ce treceam pe langa receptie, vorbind cu o fata, si, in timp ce am aruncat o privire receptionistei am simtit doua maini care m-au trantit la pamant. M-au uitat in sus, insa nu am vazut pe nimeni, asa ca m-am gandit ca fugisera. Cand cei de la receptie mi-au spus ca nu era nimeni acolo nu i-am crezut pana cand nu mi-au aratat imaginile. Acum sunt convinsa ca era o fantoma, pentru ca am simtit mainile, chiar daca nu era nimeni acolo".

Femeia a marturisit ca, cel putin pana acum, nu a crezut in fantoma si nu s-a gandit niciodata ca va fi in centrul unei activitati paranormale. 

Sursa: mirror.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO