O familie de rusi beti a devenit celebra din cauza Google Street View. "Era o zi normala de relaxare"

Ultima actualizare: 16-10-2016 07:00
rusi beti SIberia

 O familie dintr-un mic oras din Siberia a capatat o nedorita faima pe Internet dupa ce a fost fotografiata de echipa Google intr-o postura cel putin dezavantajoasa.

Oamenii locuiesc in Novoaltaisk, un orasel cu 3.500 de locuitori din Siberia, si au avut ghinionul ca masina Google Street View sa treaca chiar pe ulita lor in 2013. Iar imaginile surprinse nu-i avantajeaza: membrii familiei par sa zaca beti in fata casei in miezul zilei, printre gunoie si sticle goale, iar doi dintre ei sunt unul peste celalalt. Si cum ipostazele pot fi vazute din toate unghiurile, e clar ca nu e vorba de un trucaj.

Reporterii tabloidului rusesc Life News i-au identificat pe cei fotografiati si au obtinut punctul lor de vedere. Capul familiei spune ca se intorceau de la scaldat si nu erau beti, doar obositi, iar sticlele de bautura erau acolo “printr-o coincidenta”.

“Era o zi normala de relaxare. Nu am deranjat pe nimeni si nu am facut sex in public”, a spus barbatul. Pe de alta parte, autoritatile locale spun ca familia este monitorizata de 6 ani pentru consum excesiv de alcool.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO