O britanica s-a imbogatit dupa ce i-a dat in vileag pe partenerii infideli. Dezvaluirea facuta i-a afectat reputatia

04-06-2017 16:41


detectiv

O britanica, detectiv particular, s-a imbogatit si a devenit o pseudovedeta datorita agentiei pe care o conduce, ea investigand persoanele infidele si dandu-le in vileag relatiile extraconjugale.

Rebecca Jane, in varsta de 32 de ani, din Manchester conduce o agentie de detectivi particulari, numita The Lady Detective Agency, potrivit Daily Mail

Ea se ocupa, printre altele, de investigarea sotilor infideli sau de gasirea sotiilor disparute. Totusi, mama a doi copii, si Jane a avut o aventura de un an si jumatate cu unul dintre vecinii sai, care era logodit, in timp ce ea se casatorise cu al doilea sot.

Femeia, care mai este scriitor si prezentator TV, a dezvaluit ca se simte vinovata pentru ca l-a inselat pe al doilea sau sot, dar a adaugat ca ar proceda la fel. Ea a declarat: “Nu am spus niciodata ca sunt usa de biserica. Nimeni nu recurge la o aventura, daca sunt complet fericiti.”

Rebbeca Jane si-a infiintat firma dupa ce l-a suspectat pe primul ei sot ca o insala, in timp ce era insarcinata, in 2006, dar a ramas descurajata cand niciun detective nu “lua problema ei in serios”.

Dupa ce a pus bazele agentiei, in 2009, ea s-a recasatorit in 2012 si a nascut un al doilea copil. In 2013, ea s-a indragostit de vecinul ei, iar cei doi s-au furisat luni intregi in afara orasului, spunandu-le partenerilor lor ca sunt chemati la nunta.

Vecinul si-a anulat propria nunta, iar Rebecca a divortat de sotul ei in 2015. Pana la urma, Rebecca s-a despartit si de amantul sau, anul trecut.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO