O batrana din Germania s-a ridicat din sicriu si a intrebat: "Unde sunt?". Angajatul de la pompe funebre a lesinat de frica

Ultima actualizare: 28-03-2015 07:10
sicriu

Poveste desprinsa din filmele de groaza in Germania, unde un angajat al unei companii de pompe funebre a lesinat de frica, dupa ce capacul unui sicriu s-a descris, iar batrana care fusese pronuntata moarta, s-a ridicat si a intrebat: "Unde sunt?".

Femeia, in varsta de 92 de ani, fusese pronuntata moarta cu cateva ore inainte, chiar in azilul de batrani din Gelsenkirchen unde locuia, si tranportata imediat la casa de funeralii Munstermann.

Cand angajatul companiei si-a revenit din lesin si.. soc, a vazut-o pe batrana linistita, in sicriu, cu ochii deschisi. Dupa ce i-a verificat pulsul, a sunat de urgenta la ambulanta, care a transportat-o la spital. Familia a fost anuntata imediat ca femeia este inca in viata.

Politia a pornit o ancheta in acest caz. Potrivit personalului azilului de batrani, femeia a fost gasita, duminica seara, in pat de un asistent, care a crezut ca nu mai respira. Acesta a chemat un doctor, care a pronuntat decesul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO