Nunta lor a fost, cu siguranta, unica. O mireasa a nascut dupa ce a spus DA si a ajuns si la nunta

Dată publicare: 07-05-2012 08:11
Dată actualizare: 25-10-2012 05:34


mireasa care a nascut

Se spune ca ziua in care este mireasa si cea in care devine mama sunt cele mai importante momente din viata unei femei.

Iar o britanica de 19 ani, Danielle Clewlow, a avut norocul sa le aiba pe amandoua in aceeasi zi; abia a reusit sa spuna “Da” in fata ofiterului de stare civila, cand au apucat-o durerile facerii si a fost dusa la spital, unde a nascut un baietel.

Inconstienta sau pasiune pentru sport? Femeia care a nascut imediat dupa ce a alergat 6 ore la maraton!

Surprinzator este ca proaspata sotie si mamica nu a lipsit de la petrecerea de nunta, unde a fost impreuna cu noul-nascut.

La doua saptamani dupa fericitele evenimente Danielle spune: “Aveam o burta atat de mare incat prietenii imi spuneau, in gluma, ca o sa nasc in ziua nuntii, dar nimeni nu credea, de fapt, asta”.

O femeie din Nigeria a crezut ca are gemeni, dar a adus pe lume un copil ciudat – FOTO SOCANT

Danielle si sotul ei, Aaron, 25 de ani, care mai au un copil de un an, si-au programat data nuntii pana la nasterea celui de-al doilea copil. “Primul copil s-a nascut mai tarziu cu o saptamana si nu am avut motive sa credem ca al doilea se va naste inainte de termen”, au spus ei.

 

Insa in dimineata nuntii, tanara s-a trezit cu contractii. Pe parcursul zilei, durerile s-au aplificat si la ora 17:30, chiar dupa ce si-a rostit juramintele, a fost dusa la spital.

Invitatii au urmat programul stabilit. S-au dus la restaurantul unde avea loc petrecerea si au avut parte de o surpriza de proportii la ora 22:00, cand mireasa a venit la nunta ei, cu bebelusul in brate.

Sursa: Daily Mail

Tags: nunta, mireasa,


VIDEO PROTVPLUS.RO