"Nu a existat niciun copil. A fost doar in mintea mamei". Reactia unui medic acuzat de rapire

Ultima actualizare: 12-01-2014 07:12
gravida

Caludia Lopes, de 30 de ani, din Brazilia, a dat in judecata medicul care i-a facut operatia de cezariana pe motiv ca acesta i-a furat bebelusul. Doctorul se apara si sustine ca pacienta are probleme psihice.

Femeia si sotul ei au declarat ca este imposibil ca ea sa isi fi imaginat ca e insarcinata in conditiile in care a fost la mai multe controale, si-a vazut bebelusul la ecograf si chiar doctorul i-a spus ca este nevoie de cezariana din cauza pozitiei celui mic.

Dupa interventie insa, Claudiei i s-a spus ca nu a existat niciun copil si ca totul a fost doar in mintea ei. Femeia il acuza pe doctor de rapire.

"Mi-a spus ca nu exista niciun copil si ca sunt bolnava. Totul ar fi fost in mintea mea. Dar el mi-a facut controale si mi-a zis ca astept un baietel", declara femeia.

"Am primit de la pacienta toate actele de la consultatii, dar si o declaratie a doctorului. Am deschis o ancheta si ramane de vazut cine minte. Daca totul a fost in mintea femeii, atunci de ce medicul a mai operat-o. Sunt multe lucruri neclare in acest caz", a declarat un repezentant al politiei braziliene.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO