Multi credeau ca au gasit monstrul din Loch Ness. Ce se vede de fapt in aceasta fotografie

Ultima actualizare: 25-04-2014 07:10
Loch Ness

Se pare ca cei care isi doreau o dovada ca monstrul din Loch Ness este intr-adevar real, nu trebuiau decat sa intrebe Siri – asistentul personal de preinstalat pe telefoanele Apple - unde pot gasi mitica creatura.

Un grup de entuziasti care cred in existenta legendarului monstru sustin ca au gasit dovada existentei acestuia pe Apple Maps.

Creatura, despre care multi sustin ca si-ar face periodic aparitia in Scotia, a fost vazuta de data aceasta de membrii clubului oficial de fani ai monstrului din Loch Ness, care au studiat imaginile satelit folosite de aplicatia Apple.

 

Acestia au studiat imaginea in ultimele sase luni si sunt convinsi ca nu poate fi altceva decat silueta, cu inotatoare lungi, a celebrei creaturi.

"Am studiat imaginea mult timp, incercand sa ne dam seama despre ce este vorba", a spus Gary Campbell, presedintele clubului, pentru Daily Mail. "Arata ca o barca, insa barca lipseste. Se pot vedea barci la mal, insa acolo nu e niciuna".

 

Campbell a declarant pentru ABC NEWS ca au trimis fotografia si autoritatilor scotiene, care nu au putut sa explice nici ei imaginea.

Scepticii spun insa ca in imagine nu poate fi decat o barca, insa aceasta nu este vizibila din cauza contrastului prost al imaginilor de pe Apple Maps.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO