Motivul pentru care un barbat din Statele Unite a ales sa-si plateasca taxele in bancnote de 1 dolar


Ultimul update: Marti 10 Septembrie 2013 06:56
Data publicarii: Sambata 07 Septembrie 2013 16:37
Categorie: Bizar
taxe, dolari

Un barbat din Statele Unite s-a suparat rau dupa ce a fost obligat de stat sa isi plateasca taxele in valoare de 7143 de dolari, fiind convins ca banii "ii sunt furati".

Banii pe care Robert Fernandes trebuie sa-i plateasca reprezinta taxa de scolarizare pentru copiii sai. Acestia insa sunt educati acasa, de catre mama lor, nu in sistemul public.  "Sa platesc taxa asta e ca si cum McDonald's ar taxa un vegetarian pentru un cheeseburger".

La prima vedere, Fernandes are dreptate, insa, in realitate, el cunostea foarte bine legea in momentul in care a decis sa se mute in Forks Township, Pennsylvania, scriu cei de la Forbes.

Fernandes a evaluat foarte bine zona, altfel una destul de relaxata din punct de vedere fiscal, inainte sa se mute in zona. Iar legea locala spune foarte clar - indiferent daca un elev merge la ore sau e educat acasa, taxele vor fi platite.

Totusi, Fernandes a reusit sa devina un subiect viral pe internet prin modul in care a ales sa plateasca taxele - in bancnote de 1 dolar - de asemenea, perfect legal.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO