Motivul bizar pentru care aceste trei femei sunt unice in lume. "Nu mai exista altele ca noi"

Ultima actualizare: 26-04-2014 07:08
Doll, Kitten si Brynn

Doll, Kitten si Brynn, din Massachusetts, SUA, s-au casatorit anul trecut, iar acum asteapa primul copil. Casatoria nu este insa una recunoscuta de autoritati, insa femeile se lauda totusi ca sunt primul astfel de cuplu din istorie.

Kitten, in varsta de 27 de ani, a ramas insarcinata, prin inseminarea artificiala si urmeaza sa dea nastere in luna iulie. Ciudatul "cuplu", daca ii putem spune asa, isi doreste sa aiba trei copii. Tanara de 27 de ani va fi cea care va juca rolul de mama surogat si pentru ceilalti urmasi .

"Am glumit deja ca numarul copiilor nu ar trebui sa fie mai mare decat cel al parintilor", a marturisit Brynn, in varsta de 34 de ani.

Doll, Kitten si Brynn s-au casatorit in august 2013, cu acordul tatilor, care le-a condus spre altar. Toate au purtat rochii albe de mireasa si au facut schimb de inele. Cu toate acestea, legea din SUA recunoaste doar casnicia dintre Brynn si Kitten.

"Din cate stim noi nu mai exista alte trei femei care sa fie casatorite, asa cum suntem noi", a spus si Doll, in varsta de 30 de ani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO