Modelul care a ramas fara un picior dupa un accident le motiveaza pe tinerele din Marea Britanie

Ultima actualizare: 09-10-2013 06:58
Sian Green

Modelul britanic Sian Green care a ramas fara un picior in urma unui accident ingrozitor de masina spune ca viata ei nu s-a oprit desi operatia i-a oprit cariera.

In varsta de 24 de ani, Sian Green a fost lovita in luna august de un taxi pe cand se afla in New York, in vacanta, relateaza Daily Mail

Tanara nascuta in Leicester si-a pierdut piciorul de la genunchi in jos dupa ce un taxi a intrat pe trotuarul pe care se afla ea.

Accidentul s-a petrecut, culmea,  la cateva ore dupa ce a aterizat in New York pentru prima data. Potrivit unor martori, soferul ar fi incercat intentionat sa loveasca un biciclist cu care s-a certat si din greseala a lovit-o pe Sian.

"Sunt o persoana puternica, nu voi lasa acest accident sa ma schimbe" a povestit tanara dupa ce a iesit din spital si s-a intors in tara. "Am tipat sa-mi salveze piciorul, insa mi-au spus ca nu mai pot face nimic" a mai explicat ea.

"Nimic nu va mai fi la fel, insa ma pot bucura din nou de viata. Viata mi s-a schimbat intr-un minut" a mai sustinut Sian care spune ca a trecut printr-un "accident ciudat" care putea fi evitat.

 

Citeste si: Inspiro, trenul SF care nu are nevoie de conducator. Siemens construieste metroul viitorului. VIDEO

Cel mai bogat sat din lume. Fiecare locuitor are cel putin 250.000 dolari in cont, statuia din centru este facuta dintr-o tona de aur masiv, iar taxiurile sunt elicoptere

Paradisul imigrantilor. Topul tarilor cu cel mai mare PIB pe cap de locuitor, care angajeaza cei mai multi straini

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO