"Mi se derulau in minte scene cumplite". Ce i se intampla, de fapt, unei tinere in timpul hipnozei

Dată publicare: 20-01-2013 12:32
Dată actualizare: 23-01-2013 06:48


Asher Bourke

O tanara de 19 ani, afectata de tragediile care i-au lovit familia, a crezut ca va reveni la o viata normala dupa terapia prin hipnoza.

Dupa primele sedinte, Asher Bourke, din Marea Britanie, si-a revenit, dar la un moment dat s-a simtit vulnerabila si avea flashuri cu imagini terifiante. Si-a dat seama apoi ca psihoterapeutul Philip Sherwin o viola in timpul hipnozei, relateaza The Mirror.

Imi veneau in minte tot felul de imagini si punandu-le cap la cap mi-am dat seama ca eram abuzata sexual. Aveam, totusi indoieli. Se intampla cu adevarat sau era doar in mintea mea? Am vrut sa merg la politie, dar imi era teama. Mi-am amintit ca sedintele erau inregistrate”, a spus Asher Bourke, acum in varsta de 22 de ani.

In final, Asher Bourke l-a reclamat pe Philip Sherwin (foto) la politie, iar acesta a fost arestat. Politia a gasit in cabinetul sau 42.000 de imagini cu copii abuzati sexual si inregistrarile video in care el o viola pe adolescenta.

Asher a spus ca problemele ei au inceput in decembrie 2004, dupa ce o matusa si bunica ei au murit. A cazut intr-o depresie severa, iar un medic i-a prescris un tratament pe care nu a vrut sa-l urmeze, de teama sa nu devina dependenta.

In schimb, a decis sa urmeze un tratament alternativ si a fost incurajata de prieteni sa faca terapie prin hipnoza. In mai 2010 l-a gasit pe Philip Sherwin pe internet. “Siteul lui de pe internet arata foarte profesional, asa ca nu aveam motive sa ma indoiesc de el", a spus tanara. S-a programat imediat pentru o sedinta care costa 95 de lire sterline.

Sursa: The Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO