"Mi-a distrus viata". Gestul disperat la care a ajuns o tanara filmata goala, dupa ce a facut sex

Ultima actualizare: 07-11-2012 20:49
cuplu facand sex

Un barbat care a baut prea mult la o petrecere a filmat un cuplu dezbracat, imediat dupa ce a facut sex, iar apoi a trimis inregistrarea prietenilor comuni, gestul lui aducand-o pe femeie in pragul sinuciderii.

Kristofer Pearson, 30 de ani, din Marea Britanie, a fost invitat la o petrecere la care a fost si tanara in cauza, impreuna cu un prieten. Cei doi s-au retras la un moment dat intr-un dormitor de la etajul casei in care a fost organizata petrecerea si au facut sex, dupa care au adormit dezbracati.

Pearson i-a filmat cu telefonul mobil, iar apoi a trimis videoul tuturor prietenilor, cu mesajul: “trebuie sa vezi asta”.

Curand, inregistrarea s-a raspandit, a ajuns la toate cunostintele si rudele tinerei. A fost grav afectata de toata povestea si a avut o tentativa de sinucidere.

Cand e indicat sa vorbesti despre sex cu un copil. Invata-l sa nu cada in capcana celor mai periculoase tentatii

Familia a determinat-o sa faca o plangere penala impotriva celui care a filmat-o. Procurorul a spus ca fapta lui Kristofer Pearson este incalificabila si nu are nicio scuza. El i-a dezvelit pe cei doi si i-a filmat in detaliu, in timp ce facea glume pe seama lor.

Tanara a aflat ca a fost filmata dupa ce un var de-al ei a primit inregistrarea. “Mi-a distrus viata… Am vrut sa incep o scoala, dar nu m-am mai simtit in stare. Am incercat sa-mi iau viata si am ajuns la spital. A trebuit sa-mi las copilul in grija parintilor. Incidentul nu m-a afectat doar pe mine, ci si pe ai mei”, a spus tanara.

Kristofer Pearson a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO