"Ce a facut ea ne provoaca dezgust". O profesoara ar putea face 186 de ani de inchisoare

Shannon Cardinal

O profesoara de 43 de ani risca o pedeapsa record dupa gratii, din cauza unei relatii nepotrivite pe care a avut-o cu un elev.

Shannon Cardinal, care a predat spaniola la un liceu din Wisconsin, a facut sex de mai multe ori cu un elev de-al ei minor. Judecatorul a stabilit cate o pedeapsa pentru fiecare act intim, ajungandu-se in final la 186 de ani de inchisoare.

Aceasta aventura a scandalizat o lume intreaga, dupa ce mai multe detalii au devenit publice. Profesoara se strecura in casa elevului, cand parintii erau plecati, a fost unul din amanuntele care au atras oprobiul public.

In timpul audierilor, elevul le-a spus politistilor ca a facut tot timpul sex neprotejat cu profesoara lui: “Nu am fost ingrijorat ca o sa ramana insarcinata. Este destul de batrana”.

Cand e indicat sa vorbesti despre sex cu un copil. Invata-l sa nu cada in capcana celor mai periculoase tentatii

Citește și
Moartea suspectă a unui turist portughez în Bucegi: anchetă redeschisă după 18 luni. Alpinistul a decedat într-o excursie organizată pe vreme foarte proastă

Din cauza acestei relatii si a procesului care i-a urmat, sotul profesoarei a intentat divort si va cere custodia celor trei copii pe care ii au impreuna.

Shannon Cardinal a fost profesoara timp de zece ani. Anul trecut, in toamna, a pus ochii pe elevul care tocmai se mutase in clasa ei. Au inceput sa schimbe mesaje si nu a durat foarte mult pana cand au ajuns si in pat.

De cateva ori, profesoara si elevul au facut sex la ea acasa, in timp ce fiica ei de numai doi era in apartament.

Relatia celor doi a fost descoperita de sora baiatului, care le-a relatat parintilor toata povestea. Procurorii au stabilit ca relatia a fost consensuala, dar ilegala, partenerul fiind minor, dar si elev al agresoarei.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
Citește și...
Povestea care a revoltat o tara intreaga.
Povestea care a revoltat o tara intreaga. "Am imbolnavit opt barbati, dar nu ma simt vinovata"

O adolescenta a fost diagnosticata cu o afectiune teribila si contagiosa, dar, pentru ca a fost atat de obsedata sa-si satisfaca placerile, nu a stat pe ganduri si a transmis boala mai departe. Revoltator este ca vorbeste despre problema ei fara rezerve.

Recomandări
Putin jubilează în ziua de Florii. Ucrainenii își arată cu degetul soldații, după ce Rusia a obținut un nou succes pe front
Putin jubilează în ziua de Florii. Ucrainenii își arată cu degetul soldații, după ce Rusia a obținut un nou succes pe front

Rusia a revendicat duminică capturarea unui nou sat pe frontul din estul Ucrainei, Novobahmutivka, în sectorul unde forţele ruse au avansat rapid în ultima perioadă, informează Reuters şi AFP.

Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”
Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”

După opt secole de totalitarism, poporul rus “are supunerea interiorizată în genele sale istorice”, și e gata să își activeze oricând “instinctul de invadare”, pentru că “este învățat să cucerească lumea”.

Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Promisiunea lui Marcel Ciolacu:
Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Promisiunea lui Marcel Ciolacu: "S-a terminat cu poveştile"

Gabriela Firea și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Ea a fost însoțită la sediul Biroului Electoral Municipal (BEM) de mai mulți lideri PSD, în frunte cu președintele partidului, Marcel Ciolacu.