Maserati de jumatate de milion de dolari, distrus de proprietar la un show auto din China. VIDEO

Dată publicare: 16-05-2013 09:02
Dată actualizare: 19-05-2013 02:10
Sursa: Car News China


Maserati China

Un barbat din China a angajat trei oameni care sa-i distruga autoturismul Maserati - ce valoreaza aproape jumatate de milion de dolari – pentru ca era suparat pe vanzatorul masinii.

Proprietarul, identificat doar cu numele de Wang, a platit trei barbati sa-i faca praf un Maserati Quattroporte, marti, la Targul International Auto de la Qingdao.

Potrivit Car News China, Wang sustine ca dealerul i-a inlocuit niste piese defecte din masina noua cu unele folosite. De asemenea, el ii acuza pe dealer si pe compania de asigurari de frauda.

Furios, Wang a angajat trei barbati care, cu niste ciocane uriase, au spart geamurile masinii si i-au distrus caroseria, in fata multimii adunate la show-ul auto.

Sper ca producatorii masinilor de lux din strainatate sa inteleaga ca noi, consumatorii din China, meritam sa primim servicii pe masura”, a declarat Wang pentru Qingdao Morning Post.

Maserati, producator italian, este una marcile de lux foarte populara in China. Maserati China a raspuns astfel la reactia clientului Wang: “Regretam profund ca dl. Wang a decis sa incheie astfel negocierile bilaterale”.

 

Sursa: Car News China

Tags: maserati, china,


VIDEO PROTVPLUS.RO