“Mama mi-a vandut virginitatea pe cand aveam 12 ani.” Povestea tulburatoare a unei tinere din Cambodgia, vanduta de mica

Ultima actualizare: 03-04-2014 07:01
Virgina

O adolescenta din Cambodgia, a carei virginitate i-a fost vanduta pe cand era doar o copila, a acceptat acum sa vorbeasca deschis despre ororile pe care le presupun acest fel de aranjamente in tara sa.

Dara Keo, acum in varsta de 17 ani, a declarat intr-un interviu pentru revista Marie Claire, preluat de Daily Mail, ca avea doar 12 ani cand mama ei, Rotana, a vandut-o “unui barbat puternic si bogat”. Femeia era disperata sa acopere datoria sotului sau decedat, dupa ce acesta pierduse o suma mare de bani la jocurile de noroc.

Cei carora le datoram bani ne-au amenintat cu violenta, daca nu puteam plati. Frica si grijile in legatura cu datoriile m-au imbolnavit. In cele din urma, am cedat”, marturiseste femeia de 62 de ani. La vremea respectiva, Rotana castiga numai cate un dolar pe zi.

Ce a urmat pare de neconceput pentru lumea moderna, insa nu este deloc o practica nemaiauzita in Cambodgia, acolo unde, conform vechilor credinte, se spune ca relatiile sexuale cu virgine maresc speranta de viata.

Keo a fost mai intai dusa la un doctor care a examinat-o ca sa se asigure ca fetita nu mai fusese atinsa inainte. Problema este una foarte importanta pentru barbatii care fac astfel de targuri, mai ales ca unii traficanti refac chirurgical himenul tinerelor, astfel ca acestea sa poata fi vandute de mai multe ori.

Apoi am fost dusa la barbatul care m-a cumparat. A trebuit sa stau cu el vreme de o saptamana, rastimp in care m-a violat de mai multe ori, fara sa foloseasca un prezervativ”, isi aminteste Keo.

Cel care a cumparat-o pe Keo este un politician cunoscut in tara, al carui nume nu a fost insa facut public. Acesta o vizita de doua sau trei ori pe zi in camera de hotel, pentru a intretine relatii sexuale cu ea. Tanara isi aminteste ca “era foarte puternic, iar durerea pe care o resimtea era de nesuportat”.

Keo este doar una dintre miile de fete din Cambodgia a caror virginitate este vanduta in fiecare an, in special politicienilor si politistilor, singurii oameni din tara cu suficient de multi bani incat sa isi permita asta. Tanara care a acceptat sa isi spuna povestea a fost promisa pentru 500 de dolari, insa astfel de intelegeri ajung, in medie, la 1.500 de dolari, echivalentul unui salariu pe patru ani.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO