"M-am trezit din coma in ceea ce uram mai mult". Prietenii, uimiti de transformarea unei femei

20-04-2012 10:28


lesbiene

O femeie care a fost in coma timp de 16 zile s-a trezit in ceea ce ura cel mai mult inainte de incidentul care a lasat-o inconstienta.

Vikki Salmon, din Marea Britanie, s-a culcat cu mai bine de 20 de barbati si a fost logodita inainte sa fie aproape ucisa de incendiul care i-a cuprins locuinta.

A fost in coma, iar cand s-a trezit, a constatat ca nu mai are dorinta de a face sex cu barbati si a simtit o atractie irezistibila fata de femei.

Nu am avut niciodata tendinte lesbiene, dimpotriva, mi-a placut foarte mult sa fiu cu barbati. Dar dupa incendiu s-a intamplat ceva si acum sunt lesbiana suta la suta”, a spus Vikki.

In timpul convalescentei, ea a fost vizitata foarte des de o prietena de care s-a indragostit nebuneste. Acum, cele doua sunt impreuna deja de sapte luni si sunt decise sa se casatoreasca atunci cand va fi posibil.

Familia lui Vikki este convinsa ca aceasta este doar o etapa si ca ea va reveni la vechile obiceiuri. Ea, insa, este de alta parare, avand in vedere faptul ca situatia ei nu este singulara. Chris Birch, un fost jucator de rugby, a devenit homosexual dupa ce a suferit un atac cerebral.

Sursa FOTO: The Sun

 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO