Iubitului, asasin, i s-a facut frica de ea si a vandut-o politiei. De ce este acuzata "La China", sefa unui cartel mexican

Ultima actualizare: 27-09-2015 07:29
La China

O femeie, sefa a unui cartel de droguri din Mexic, cunoscuta pentru obiceiul de a-si rapi victimele si apoi de a le abandona trupurile dezmembrate in fata locuintelor familiilor, a fost retinuta de politie, dupa ce a fost tradata chiar de iubitul ei.

Acesta, asasin platit, a denuntat-o autoritatilor pentru ca femeia devenise un monstru, iar lui i se facuse frica de ea.

Melissa "La China" Calderon, descrisa de iubitul ei Pedro ‘El Chino’ Gomez - asasin si al doilea om in comanda cartelului - ca fiind maniaca si obsedata sa conduca, este acuzata de comiterea a 180 de crime, relateaza Daily Mail.

Cea mai puternica femeie din lumea mexicana a drogurilor a fost capturata sambata, dupa ce "El Chino" le-a furnizat informatii autoritatilor, inclusiv despre gropile comune cu victimele iubitei sale, in schimbul reducerii pedepsei sale.

Melissa Margarita Calderon Ojeda, 30 de ani, cunoscuta cu porecla "La China" (Asiatica), face parte din crima organizata inca din anul 2005, cand a inceput sa lucreze pentru cartelul Damaso, care a fost condus de celebrul Joaquin "El Chapo" Guzman.

A crescut foarte foarte mult in ierarhie din cauza cruzimii ei, iar in 2008 ajunsese sa comande operatiunile cu trafic de arme ale cartelului. Ul terior, "La China" si-a facut propriul cartel de trafic de droguri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO