Iubita lui a fost si prima femeie cu care a facut dragoste. Ce a patit barbatul la club cu amicii

Dată publicare: 29-06-2013 17:38
Dată actualizare: 02-07-2013 06:48


sex

Un barbat din Marea Britanie a ajuns la psiholog din cauza unor probleme din viata personala. El este convins ca daca partenera lui de viata va afla ce a facut, cu siguranta, o sa il paraseasca.

"Am 30 de ani, iar iubita mea are 28. O iubesc si pentru mine e femeia perfecta. Sunt cel mai norocos barbat. A fost prima femeie din viata mea si pot sa spun ca a avut multa rabdare si ca m-a invatat tot ce stiu in materie de sex", a scris barbatul psihologului.

"Pana la ea nicio femeie nu ma baga in seama. Totul s-a schimbat atunci cand am inceput relatia cu ea. Mi-a schimbat look-ul, iar acum femeile intorc capul dupa mine. Am observat ca atrag atentia cand am iesit intr-o seara cu amicii mei", a continuat barbatul.

"Intr-o alta seara am cunoscut pe cineva, i-am oferit un pahar, iar noaptea s-a terminat la ea acasa. Am facut sex. Ma simt vinovat pentru ca iubita mea nu merita asa ceva si nu inteleg de ce in ultima vreme am inceput sa simt nevoia de-a intretine relatii intime cu alte femei", a mai spus barbatul.

"Faptul ca iubita ta te-a transformat intr-un barbat atragator ti-a dat mai multa incredere in tine si astfel a aparut si dorinta de-a cunoste si alte femei. Daca vei continua asa, atunci cu siguranta o vei pierde", i-a raspuns psihologul.

Sursa: The Sun

Tags: sex,


VIDEO PROTVPLUS.RO