Instanta i-a interzis unui barbat din Marea Britanie sa mai intretina relatii intime cu sotia lui. Motivarea judecatorului

Dată publicare: 18-12-2014 16:08
Dată actualizare: 21-12-2014 07:29


Proces

O curte din Marea Britanie i-a interzis unui barbat sa mai intretina relatii sexuale cu sotia lui. Decizia istorica vine dupa ce judecatorii au constatat ca femeia nu isi poate da consimtamantul.

Barbatul, de origine islamica, este casatorit cu doua femei si sustine ca este dreptul lui de a intretine relatii intime cu sotiile lui. In plus, spune acesta, este obligatia lor sa se supuna.

Sotia in cauza este bolnava mental si nu isi poate da acceptul. Femeia, in varsta de 39 de ani, are personalitatea unui copil intre 4 si 7 ani.

Femeia i-a facut patru copii barbatului din Bangladesh inainte sa fie internata intr-un centrul special de ingrijire. Cu toate acestea, un judecator a fost nevoit sa decida daca aceasta se poate intoarce la casa din Londra. Justice Mosty a decis ca mariajul nu este valid sub legea din Marea Britanie si a hotarat ca femeia sa ramana sub supravegherea medicilor.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO