Inchisoarea a schimbat-o in bine. Motivul pentru care aceasta femeie arata acum cu 10 ani mai tanara

Dată publicare: 01-11-2012 22:17
Dată actualizare: 04-11-2012 01:55


Jeanette Fidler

Jeannette Fidler, o femeie din Marea Britanie in varsta de 40 de ani care a avut mai tot timpul probleme cu legea si cu drogurile, a fost scutita de o pedeapsa cu inchisoarea, dupa ce a reusit sa isi trateze cu succes dependenta.

In luna iunie a acestui an, Jeanette a fost arestata dupa ce a jefuit mai multe vestiare din localitatile Hyde si Didsbury.

Femeia le-a spus oamenilor legii ca a comis furturile pentru a-si cumpara heroina, deoarece este dependenta.

Pe toata durata procesului ei, Jeanette a fost tinuta in arestul politiei, astfel ca aceasta a avut destul timp la dispozitie pentru a medita asupra situatiei sale si pentru a decide ca este cazul sa isi schimbe stilul de viata.

Femeia a reusit sa isi trateze cu succes dependenta de droguri si a ajutat chiar mai multe detinute sa faca acelasi lucru.

Impresionat de aceste lucruri, judecatorul responsabil cu cazul ei a hotarat sa o lase in libertate, avertizand-o insa ca daca mai calca o data stramb, atunci o asteapta 4 ani de inchisoare.

Jeanette a mai avut probleme cu legea si in trecut, fiind arestata in 2002 tot pentru furt. In acel moment drogurile o adusesera intr-o stare deplorabila iar fata ei arata ca cea a unei femei de peste 50 de ani.

Acum insa, dupa ce a reusit sa scape de dependenta de droguri, se poate spune ca parca a intinerit dintr-o data si ca arata mai bine ca niciodata.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO