"Imi este imposibil sa aleg intre ei". Dilema traita de o tanara a trimis-o la psiholog

Dată publicare: 29-05-2013 14:23
Dată actualizare: 01-06-2013 07:00


tanara, decolteu, sexy

O tanara de 26 de ani ii cere sfatul psihologului de la The Sun. Ea spune ca nu poate decide daca vrea sa ramana cu actualul ei iubit sau ar prefera sa se intoarca la fostul prieten.

Tanara recunoaste ca ii iubeste pe ambii barbati. Cu actualul prieten se intelege bine, dar pana acum s-au despartit de cateva ori, din cauza ca ea inca tine la fostul iubit.

“Pe actualul prieten l-am cunoscut la sala de sport si mergeam impreuna sa alergam. M-am indragostit, dar am incercat sa pastrez distanta, ca nu-l tradez pe fostul meu iubit. In final am recunoscut ca ne iubeam si de atunci sunt cu el, ne simtit bine impreuna. Totusi, imi este dor de fostul partener si ma intreb daca nu cumva am facut o greseala”, marturiseste tanara.

Ea recunoaste ca toate relatiile ei se termina dupa 3 ani si, desi nu se mai simte atrasa fizic de fostul prieten, il iubeste si se teme ca s-a despartit prea repede de el.

Psihologul ii atrage atentia ca, din moment ce nu isi doreste sa mai faca dragoste cu fostul iubit, este clar ca relatia lor s-a terminat.

Amintirile placute pe care le regreta nu sunt suficiente pentru o relatie buna. Tanara trebuie sa fie interesata doar de actualul prieten.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO