Imagini cu un bebelus care incearca sa mearga imediat dupa ce a fost nascut, virale pe retelele de socializare. VIDEO

Dată publicare: 29-05-2017 15:59
Dată actualizare: 01-06-2017 01:00


bebelus

Imagini cu un bebelus brazilian care incearca sa mearga imediat dupa ce a fost nascut au devenit virale pe retelele de socializare, strangand 72 de milioane de vizualizari, scrie independent.co.uk.

Filmarea - de a carei autenticitati multi se indoiesc - a fost incarcata pe Facebook, unde a generat 72 de milioane de vizualizari, peste 1,6 milioane de partajari si 339.000 de reactii.

Copilul a fost nascut in Brazilia, iar in videoclip apare tinut de moasa, care spune: ”Dumnezeul, fata merge. Vai de mine!”

O alta persoana aflata in incapere spune: ”Asteapta, lasa-ma sa filmez”.

Moasa explica faptul ca incerca sa ii faca o baie nou-nascut, dar bebelusul tot incerca sa se ridice si sa mearga.

Nu este cunoscut cine sunt parintii fetei si nici in ce spital a fost nascuta, insa dupa uniforma asistentei pare sa fie vorba despre spitalul Santa Cruz, aflat in statul Rio Grande do Sul.

In mod normal, copiii incep sa mearga de la varsta de aproximativ 12 luni si nu inainte de a sta si de a-si putea tine capul.

Nou-nascutul brazilian este posibil sa fi avut ceea ce este numit un reflex primitiv, care se manifesta la nastere: chiar daca nu isi pot sustine greutatea corpului, daca este tinut, in momentul in care atinge cu picioarele o suprafata, vor incerca sa puna un picior n fata celuilalt.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO