Fotografia cu care aceasta tanara si-a suparat admiratorii. Cum s-a pozat alaturi de copii

Dată publicare: 16-10-2013 16:43
Dată actualizare: 19-10-2013 07:02


Maria Kang

O tanara mamica a fost criticata dur, dupa ce a publicat pe Facebook o fotografie in care apare intr-o tinuta sumara, alaturi de cei trei copii ai sai.

Maria Kang, de 32 de ani, este antrenoare de fitness si le incurajeaza femeile sa faca sport de acasa.

Recent, ea a vrut sa le incurajeze pe femei sa-si recapete silueta dupa nastere, pozand alaturi de copiii ei, imbracata intr-o tinuta sport.

“Care este scuza ta?” le intreaba Maria pe prospetele mamici, demonstrand ca poate arata impecabil, chiar daca a nascut in urma cu doar 8 luni, scrie Daily Mail.

Desi cei mai multi fani au scris comentarii pozitive pe Facebook, multe persoane au criticat-o, declarand ca gestul ei este o dovada de egoism si ca multi se simt ofensati de aceasta imagine.

Unele mamici au spus ca ele au ramas cu multe vergeturi dupa sarcina, iar altele ca, desi fac sport, nu reusesc sa scape de kilogramele in plus.

“Femeile ca tine ma fac sa plang, pentru ca stiu ca fara operatie estetica eu nu voi arata niciodata asa”, spune o femeie. “Care e scuza mea? Eu nu am gene asa de bune ca tine!” a scris o alta mamica.

Maria a fost uimita de aceste reactii si spune ca nu a vrut sa supere pe nimeni, doar sa le motiveze pe femei sa slabeasca.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO